Over ons

Home » Over ons

Wie is TALENT4YOU

Oprichter Marieke den Rooijen-van den Berg heeft jarenlange kennis en ervaring in de uitzendbranche aan aan de andere kant van de tafel, binnen de aannemerij in de techniek. haar expertise ligt in het bemiddelen breed, waarbij opleiding, branche, functies, etc. eigenlijk helemaal niet van belang zijn. Het gaat om de persoon achter het cv: wie ben je, wat vind je leuk, waar ben je goed in en bij wat voor soort bedrijf in wat voor functie zou jij goed passen? 

Vacatures kunnen gericht zijn op uitvoerende functies, maar ook met staf- en kadervacatures weten wij raad. Qua branches kan je breed denken aan de volgende takken van sport: marketing, sales, administratief, secretarieel, customer support, finance, bedrijfshulpverlening, etc. Met TECH4YOU hebben we een specialisatie in de techniek, waarbij je kunt denken aan het ondergronds leidingwerk: het aanleggen van stadsverwarming, gasleidingen en waterleidingen en de petrochemische industrie, etc.

De mens staat centraal en de bedrijfscultuur van een bedrijf, dit zijn namelijk de pijlers voor een succesvolle bemiddeling: het maken van de juiste match: wie past er binnen dit bedrijf op deze plaats. Wanneer een nieuwe werknemer niet op zijn of haar plaats zit bij een nieuwe werkgever, is de kans groot dat de samenwerking wordt beëindigd. Het is verspilde tijd en energie voor alle betrokken partijen.

Uitzenden, Werving & Selectie

TALENT4YOU bemiddelt personeel op basis van uitzenden: dit kan tijdelijke inzet zijn, inzet voor korte duur, inzet voor de langere duur, optie tot overname na een bepaalde periode etc. Of het kan een bemiddeling zijn op basis van Werving & Selectie waarbij de nieuwe werknemer direct in dienst treedt bij de nieuwe werkgever.

Alles met maar 1 doel: de juiste persoon, op de juiste plaats binnen de juiste organisatie.
Neem contact op
Marieke den Rooijen - van den Berg
Marieke den Rooijen - van den Berg
Marieke is de eigenaresse van TALENT4YOU, waarbij haar expertise ligt in het vinden van de juiste match tussen een kandidaat die zich beschikbaar stelt en een openstaande vacature. Een eerlijke en transparante wijze van handelen staat voorop, waarbij de klant als kandidaat en de klant als opdrachtgever centraal staat. Het leggen van de juiste contacten en het bouwen van bruggen zorgen voor langdurige samenwerkingen, waarbij service en snel schakelen niet weg te denken is.
Charlotte Volders
Als office manager is Charlotte de onmisbare schakel in het werkproces binnen TECH4YOU & TALENT4YOU. Charlotte houdt zich vooral bezig met het bewaken van de processen op kantoor en is verantwoordelijke voor de aansturing van de administratieve en financiële processen.


TALENT4YOU staat voor het leveren van kwaliteit, de juiste persoon op de juiste plaats binnen uw organisatie. We zijn actief in de zakelijke dienstverlening en hebben diverse vacatures in verschillende branches zoals administratieve, secretariële, commerciële en creatieve functies.
Volg ons op

Contact

Bredaseweg 69 
4844 CK Terheijden
+31(0)85 068 5540
09:00 - 17:00
Maandag - vrijdag
© 2024 Talent4You. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphoneclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram