Werkgever

Home » Werkgever

Uitzenden en Werving & Selectie

We bemiddelen personeel op basis van uitzenden of op basis van werving & selectie. Dit is afhankelijk van de wensen en behoefte van de werknemer en de werkgever.

Uitzenden

Of u nu personeel nodig heeft voor een tijdelijk project of voor een langere periode: uitzenden kan voor u de perfecte oplossing zijn. TALENT4YOU voorziet in uw behoefte aan kwalitatief personeel en de flexwerker komt in dienst bij ons. Per week ontvangt u een factuur voor de gewerkte uren.

Wat zijn hier de voordelen van?

  • U hoeft geen tijd en geld te besteden aan werving en selectie;
  • U bespreekt uw wensen met ons en wij gaan op zoek naar de juiste match;
  • U loopt geen risico bij ziekte van een medewerker;
  • U heeft geen loondoorbetalingsverplichting, gezien het juridisch werkgeverschap bij ons ligt;
  • Een ruime proefperiode van 52 weken;
  • Gezien het een flexibele arbeidsovereenkomst betreft is een medewerker per dag opzegbaar;
  • U zet deze medewerker in op de momenten dat u het nodig vindt én u betaalt alleen de gewerkte uren;
  • Indien gewenst is de optie er om een medewerker een overeenkomst aan te bieden en tot overname over te gaan.
Neem contact op

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar personeel voor een vaste functie binnen uw bedrijf en denkt u erover om de werving en selectie uitbesteden? Dan is het inzetten van TALENT4YOU ideaal voor u. Het bespaart u een hoop tijd en energie. De medewerker komt direct bij u in dienst en u ontvangt een fee factuur voor onze diensten.
We zetten de vacature breed uit op diverse vacatureplatforms, social media, onze website, maar ook overheidsinstellingen zoals het UWV, de gemeente, etc. We hebben ook een groot netwerk opgebouwd bij business clubs en uiteraard zetten we deze ook uit via ons eigen netwerk. Wanneer we begonnen zijn met werven en de juiste kandidaat zit er niet tussen, dan zijn geen er kosten verbonden aan deze wervingsactie.

Het opzetten van een wervingscampagne behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij we ideeën aandragen, meedenken over het visuele aspect van wervingsactiviteiten, bijvoorbeeld flyers, vacaturevideo's, het wekelijks "posten" op social media, etc. Bij deze optie bespreken we de opties en daarbij behorende kosten met u persoonlijk.

Bent u nu op zoek naar de juiste persoon, op de juiste plaats binnen uw organisatie? Dan komen we graag met u in contact, want dat is nu net waar wij goed in zijn! 

We gaan op zoek, zoeken de juiste cv's bij de openstaande vacatures, bellen even met de kandidaat en plannen een kennismakingsgesprek in. Aan de hand van dit gesprek kiezen we of iemand voorgesteld gaat worden of niet en natuurlijk welke vacature er goed past bij de kandidaat. We geven een volledig beeld van de kandidaat aan de toekomstige werkgever, waarbij een goed een cv de basis is, werkzaamheden, competenties, kennis en persoonlijke eigenschappen worden weergegeven. De match wordt uiteraard ook beschreven.

Is uw interesse gewekt, dan komen we graag met u in contact! 
Contact opnemen
TALENT4YOU staat voor het leveren van kwaliteit, de juiste persoon op de juiste plaats binnen uw organisatie. We zijn actief in de zakelijke dienstverlening en hebben diverse vacatures in verschillende branches zoals administratieve, secretariële, commerciële en creatieve functies.
Volg ons op

Contact

Bredaseweg 69 
4844 CK Terheijden
+31(0)85 068 5540
09:00 - 17:00
Maandag - vrijdag
© 2024 Talent4You. Alle rechten voorbehouden.
homeenvelopesmartphoneclock
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram